lunes, 6 de diciembre de 2010

en dag 21 april 2010

Det är viktigt att vi måste ha en önskan att återhämta oss ifall kan vi aktivera vår kroppens försvar och försöka med allt! Övervinna alla våra svåra omständigheter vi har.
Jag var nedstäm i måndag, då när någon nära släkting visade mig den sådan stadiet, reagerade jag och sökte hjälp genom bibeln bland andra kristna böcker eller tv program, och råkade jag att se ett mycket intressant tv-dokumenttal om några Cancersjuka människor: De pressenterade en 33årigt amatör artist som ärvdes cancer i tredje generation av familjen.
De visade en flicka fullt av liv och entusiasm! som kortades ned alla förväntningar med ett meddelande om dessa. Vad förvånade mig mest var att berättaren talade mycket om en stor antal av dödsfall från sådana sjukdomar som vi alla vet hur svårt är att klara kemoterapi och så vidare, som gjorde mig tro i förväg att den här flickan skulle dö.
Hon uttryckte sin önskan att leva i både ord och sång genom att spela sin gitarr och sina idéer Även här så full av mod! för sin familj och sina vänner trots att hennes nyheters katastrof som pekat sin final live så snart, Men det var ingen final utan hon reagerade positivt.
Hon sjöng, spelade gitarr, och hon medföljde sin mormor till kemoterapi och den sista operationen i vilken hennes mormor dog! Men snart började hon också sina prövningar med dessa behandlingar mot cancer:
Hon meddelade om till sina nära kamrater och sen satt hon mellan de och rakade sig håret och sjöng (familjen var också där förstås)
Sen visade programmet när hon la på sängen så svårt nästan döende, då väntade jag att den tv-ledare skulle Anmäla hennes avlid. Men hon överlevde och nu dök upp på TV och talar om sin erfarenhet. Hon född på nytt kan man säga! Hennes positiva tankar och styrka hjälpte hon enorm att övervinna sina katastrofala omständigheter mot alla prognostiskt!
Jag hoppas inte att vara tråkigt om ni läser denna historia, men jag personligen tycker att den här dokumentalt uppmuntrar mig att kämpa vidare i livet på vilka som helst omständigheter jag har. Jag ska fortsätta att bygga upp till sista millimetern av mina styrkor i Kristus förstås. 
       "Man ska aldrig förlora hoppet"    / Blessings!!

2 comentarios:

 1. Bueno te he leído en el blog de estrella y espero que en estas fechas la salud éste absolutamente3 instlda en tu vida.
  un abrazo y te deseo feliz vida.

  ResponderEliminar
 2. Bienvenida a mi rincòn SHE! y agradezco tus buenos deseos!. Me encuentro mejor de salud, pues como decìa en el relato de mi experiencia. "la esperanza y la fè que te llega a lo mas profundo de tu ser, nunca debe perderse"

  El tierno amor y fè que nuestro Salvador a puesto en nuestro corazòn nos hace mas fuertes.
  /Abrazos! Recibe todo mi cariño y asimismo mis màximos deseos de una Feliz Navidad y Año Nuevo, en unidad de tus seres queridos

  ResponderEliminar